Select Language

събота, 3 юли 2010 г.

Може ли Земята да е на 4,5 милиарда години?


  Днес във училища и университети еволюционната теория се представя и преподава като наука. Главите на децата се пълнят със всякакви лъжи! Една от тях е лъжата, в която всички еволюционистите вярват, че Земята е на 4,5 милиарда години.
Ето два факта, които безапелационно опровергават тази лъжа:
1. Магнитното поле на Земята непрекъснато отслабва и това отслабване се удвоява на всеки 1400 години. Изчисленията показват, че преди няколко десетки хиляди години магнитното поле трябва да е било толкова силно (32 пъти по-силно, отколкото е сега), че Земята би експлодирала поради топлината, произвеждана от собствените й магнитни сили. Каквото и да мислим по този въпрос, логичният извод е, че Земята не може да бъде на 4.5 милиарда години.
2. През 18 век бе установено, че Слънцето се свива със скорост 0,1 % на всеки 100 години. При такава скорост на свиване следва, че преди 2 милиона години то трябва да е било два пъти по-голямо, отколкото е днес. Но тогава според еволюционната хронология трябва да е бил апогеят на ледниковия период! А как биха изглеждали размерите и излъчването му преди милиарди години? Животът на Земята не би бил възможен. Логичният извод гласи: милиардите години не могат да бъдат научно доказани.
бутони за социални мрежи