Select Language

неделя, 11 септември 2011 г.

Феминизмът


Истинският източник на феминизма не са жените! Макар че начело на това движение стоят жени, те не са нищо друго освен поставени лица, които прикриват една мъжка лъжа. В основата си феминизмът е дело на два типа мъже – от една страна съсипващи и надменни, а от друга- слабаци. Заради начина по който Бог създава света, мъжете винаги са отговорни за всичко, което става в женския свят- независимо дали желаят подобна отговорност и независимо дали жените желаят да я признаят. Следователно феминизмът е дело не на недоволните жени, а на неблагочестивите мъже!
                                                                               /Дъглас Уилсън/

Реформиране на брака

Как бихте определили духовната атмосфера на своя дом? Нейният източник са взаимоотношенията между мъжа и жената. Мнозина могат да симулират външно спазване на божиите стандарти в дома си, но това което не може да се подправи е точно духовната атмосфера. Голяма част от книгите за брака се спират на външните страни, без да проникват в сърцевината му. Благочестивият брак се постига с покорно сърце, а най-голямото желание на покорното сърце е Божията слава, а не благополучието на дома. 
Можете да си закупите книгата от книжарници "Пингвините" на цена от 5,40лв и онлайн на цена от 4,59лв, като кликнете ТУК.