Select Language

неделя, 21 февруари 2010 г.

Разкриване тайните на Творението

Пригответе се да преживеете едно необикновено и откривателско пътуване. Това съкровище на историческо и научно познание поставя в ръцете ви ключове, за да разбирате нашия свят и неговото удивително минало.
Бог ни кани да "размишляваме заедно" (Исая 1:18). Но днес много хора се боят, когато се изправят пред интелектуалци обучени да доказват, че на Библията не може да се вярва. Затова нека да дадем отговори от прости наблюдения и задълбочени въпроси, които достигат дълбоко в мотивите на сърцето и отварят път за Бога.

Тази книга ще ви помогне:
- Да откриете научната точност на библейския разказ за Сътворението.
- Да изложите на показ същностните заблуди на еволюционния мит.
- Да изградите непоклатима увереност в реалността и могъществото на Божието Слово.
  • Част първа - В началото... науката и Библията са в съгласие! Едно време земята е била много различна и "много добра"! Кога е започнало всичко? Изненадващи факти от космоса и земята разкриват истината за възрастта на нашата планета.
  • Част втора - Истинската наука смело подлага на проверка големия взрив и средновековното мислене. От кълвачите до китовете, от вкаменелостите до философите, еволюцията е изобличена като заблуда
  • Част трета - Намерено ли е липсващото звено? Разкрийте удивителни загадки и митове относно динозаврите: Какви са били? Защо са изчезнали?
  • Част четвърта - Как си обяснявае всички загадки на древните цивилизации? Величествени постижения преди Потопа, пирамидите, НЛО и древните технологии намират своето обяснение в светлината на библейското свидетелство.
Книгата е на издателство Нов Човек и може да бъде закупена от книжарница Пингвините на цена от 45лв. Книгата може да бъде поръчана и онлайн на цена от 38.25лв от ТУК